Suma fabuloasă pe care a câștigat-o Adrian Sârbu în trei ani la CME

adrian-sarbu
adrian-sarbu

Câștigurile lui Adrian Sârbu apar în raportul companiei mamă a Pro TV – Central European Media Enterprise.

În cei trei petrecuți ani la cârma Central European Media Enterprises (CME), în continurile lui Adrian Sârbu au intrat, din salarii și bonusuri, 13,3 milioane de dolari. Jumătate i-a primit anul trecut, când a părăsit compania și a beneficiat de o recompensă de final consistentă, scrie paginademedia.ro.

În primul an la conducerea CME, Adrian Sârbu a primit în total 3,7 milioane de dolari. Aproape jumătate a reprezentat-o salariul său de 1,8 milioane. În același an a primit bonusuri de 1,9 milioane de dolari.

Anul 2012 a fost mai “sărac: pentru Adrian Sârbu care a primit în total puțin peste două milioane de dolari. El a primit în plus 133.100 de dolari pentru că a reușit să refinanțeze un împrumut. Restul de 124.490 de dolari au reprezentat banii pentru locuință (90.000), asigurările de viață și de sănătate (18.000) și costuri de călătorie (14.000).

De departe cea mai mare sumă a primit-o în 2013 și a fost de 7,5 milioane de dolari. În această sumă au intrat și banii primiți de Sârbu după ce a demisionat din companie – 5,4 milioane de dolari. În 2013, Sârbu nu a primit însă niciun fel de bonusuri pentru îndeplinirea obiectivelor, pentru că acestea nu au fost atinse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel