Suleyman Magnificul, scos din grila de programe a Kanal D

Fanii  "Suleyman Magnificul" mai au de așteptat până când se va relua seria a III-a a îndrăgitului serial. Deocamdată, postul turcesc a decis să-l înlocuiască pe "Suleyman" cu "Feriha", un serial nou care pare să fi prins deja la public.

Conducerea postului Kanal D a decis să înlocuiască temporar "Suleyman Magnificul"  până la noi ordine. Serialul ar fi trebuit să fie reluat în ianuarie, dar, potrivit unor surse citate de mondonews.ro, el ar putea reveni pe micile ecrane abia în luna martie. Până atunci, producătorii de la Kanal D au decis să-l înlocuiască pe “Suleyman” cu “Feriha”, un serial nou care pare să fi prins deja la public, nu însă în aceeaşi măsură. Nu se cunosc deocamdată motivele pentru această schimbare de program.

Actrita Meryem Uzerli, cea care o interpretează pe sultana Hurrem, va apărea pentru ultima oară în episoadele din partea a treia. La finalul sezonului, Meryem Uzerli s-a retras din serial fiind înlocuită de actrita Vahide Gordum.

Pe parcursul anului trecut, “Suleyman Magnificul” a fost în topul audienţelor reuşind să detroneze show-uri de succes precum “MasterChef” sau “TopChef”, difuzate de rivalele Pro TV şi Antena 1.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel