UPDATE. SUA, atac la sinagogă. Șapte morți. VIDEO

SUA a fost din nou zguduită de un atac armat. 

UPDATE. Atacatorul s-a predat poliției. Acesta a fost descris ca fiind un bărbat de culoare albă cu barbă și care purta blugi. Surse din poliție au declarat pentru KDKA că acesta a intrat în clădire și a strigat: "Toți evreii trebuie să moară".

Cel puţin patru persoane au fost ucise sâmbătă într-un incident armat în apropierea unei sinagogi din oraşul american Pittsburgh, statul Pennsylvania, au informat mass-media din SUA, relatează AFP. 'Se pare că există mai multe victime', a scris preşedintele Donald Trump pe Twitter, cerând populaţiei să rămână la adăpost. 'Există numeroase victime', a declarat pentru presa locală Jason Lando, comandantul poliţiei din Pittsburgh.

Televiziunea afiliată canalului CBS a raportat şapte morţi, între care doi poliţişti, în timp ce Fox News Pittsburgh a vorbit despre patru persoane împuşcate în apropierea sinagogii 'Copacul vieţii', unde credincioşii se adunaseră pentru o slujbă religioasă. Mai înainte, autorităţile locale au anunţat că poliţia încearcă să captureze un individ înarmat zărit în apropierea unei sinagogi într-un cartier din oraşul Pittsburgh. 'Există un trăgător în zona Wilkins şi Shady. Evitaţi zona', au anunţat într-un mesaj pe Twitter serviciile de securitate publică ale oraşului. Agenţia Federală pentru Controlul Armelor (ATF) a anunţat pe Twitter că agenţi speciali au fost trimişi la locul incidentului.

Aici imagini de la fața locului:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel