Urmărește emisiunea live


ŞTIRILE AMIEZII ÎN JUDEŢE - 17 AUGUST

ŞTIRILE AMIEZII ÎN JUDEŢE - 17 AUGUST

* Circulaţia trenurilor a fost reluată miercuri dimineaţa, între Sibiu şi Vinţu (pe magistrala de cale ferată 200), a anunţat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

* Un angajat al unei firme de construcţii a decedat, miercuri, după ce a căzut de pe o macara aflată pe şantierul unui bloc de locuinţe din municipiul Piteşti.

* Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova efectuează miercuri dimineaţa patru percheziţii la domiciliile unor persoane din municipiul Ploieşti, bănuite că ar fi sustras bunuri dintr-un spaţiu de cazare, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

* Agenţii Gărzii de Coastă de la Punctul de Trecere a Frontierei (P.T.F.) Ostrov au găsit un cetăţean român ascuns în portbagajul unui autoturism cu care intenţiona să iasă ilegal din ţară.

* Un bărbat din Breaza, pe numele căruia autorităţile din Germania au emis un mandat european de arestare pentru trafic de migranţi, a fost depistat de poliţiştii din Mureş, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

* Traficul rutier va fi închis sâmbătă, între orele 14,00 şi 16,00, pe Transfăgărăşan, între Bâlea Cascadă, de la monument, până la Bâlea Lac, pentru că va avea loc un raliu al maşinilor istorice la care vor participa 72 de echipaje din opt ţări, au anunţat organizatorii printr-un comunicat de presă remis Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel