Stelian Tănase, în mijlocul protestatarilor la TVR. Anunțul pe care l-a făcut

Televiziunea Publică a plătit o datorie de 10 milioane de lei şi ANAF i-a deblocat conturile. Preşedintele TVR, Stelian Tănase, a făcut acest anunţ în faţa angajaţilor care-i pichetau biroul. 

Preşedintele TVR a fost aşteptat 100 de angajaţi nemulţumiţi de decizia Consiliului de Administraţie de a tăia salariile cu 20%. Primul lucru pe care Stelian Tănase l-a spus protestatarilor a fost că a reuşit să deblocheze conturile.

Stelian Tănase le-a mai spus angajaţilor că, în opinia sa, salariile nu ar mai trebui tăiate, însă o hotârâre se va lua săptămâna viitoare în Consiliul de Administraţie.

Peste câteva luni, o altă datorie a TVR pentru bugetul de stat ar putea să se prescrie. În aceste condiţii, ANAF ar putea bloca din nou conturile instituţiei, arată ȘtiriTVR.

În urmă cu două zile, Consiliul de Administraţie al TVR a hotărât reducerea zilelor lucrătoare de la cinci la patru şi implicit tăierea salariilor cu 20%. Sindicatul a atacat în instaţă această decizie pe motiv că nu a fost respectată legea care cere consultări înainte de o hotărâre.

VEZI ȘI: TVR, măsură șoc pentru angajați. Oamenii protestează

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel