Stela Popescu vrea să i se spună "Bună, Scufiță Roșie!"

Celebra actriță Stela Popescu i-a produs unui tânăr care-și dorește enorm să devină actor de teatru emoții contradictorii atunci când i-a solicitat să-i spună "Bună, Scufiță Roșie!" și, oferindu-i și un pistol, l-a pus să jefuiască și clienți unui bar.

Invitată la emisiunea de farse a lui Vlad Craioveanu și Andrei Coman, “Faci față, faci bani!”, care se va difuza vineri, 8 noiembrie, de la ora 23:45, la Kanal D, Stela Popescu a pregătit o farsă de zile mari unui tânăr care aspiră să ajungă actor de teatru.

Dându-i întâlnire tânărului într-un bar, Stela Popescu l-a supus la primul test “de actorie”: “Puneți masca pe cap (de lup – n.r.) și după aceea îmi spui <bună, Scufiță Roșie!>. (…) Haide, pune-o odată! Măi ce moale ești, parcă ești mămăligă nefiartă!”, a sunat îndemnul actriței.

Mai mult, Stela Popescu a scos chiar și un pistol din geantă (de jucărie - n.r.) și i-a făcut tânărului pretendent la statutul de actor o propunere ciudată: “Uite ce-am aici, un pistol! Ia-l și încearcă să constitui aici, în bar, o scenă de luptă. Aici este barul, sunt băuturi, oameni în jur, așa că încearcă să le iei portofelele. Să îi pui la zid și să le iei portofelele. (…) În teatru trebuie să joci orice!”, a spus convingătoare Stela.

“Dar nu pot să jefuiesc oamenii așa, ziua în amiaza mare. Poate mă trezesc bătut!”, a răspuns speriat tânărul.

Tot în jocul farselor lui Vlad și Andrei intră și cântăreața Daniela Gyorfi, care își sperie cum nu se poate mai bine o bună prietenă, alegând metode “paranormale”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel