Stela Popescu răspunde atacurilor lui Bendeac: "Nu are măsură"

 Atacul lui Mihai Bendeac la adresa Stelei Popescu nu a rămas fără replică. "Nu are măsură", i-a transmis actrița  la câteva ore după ce Bendeac a scris pe Facebook că artiştii din vechea generaţie se gândesc numai partea financiară. 

"I-am propus un rol minunat, care i-ar fi venit manusă, într-un spectacol de teatru. I-am propus să apară la ”Românii au Artiști” cum dorește (singură, doar cu Arşinel, cu mine şi cu Arşinel, cu alţi artişti). Nu a vrut. Şi ca dânsa, şi alţi artisti în vârstă", a scris Bendeac.

Acesta a continuat: "O fi mai bine, după o cariera de 50 ani, să cânţi în condiţii mizere, printre mese, lovindu-te de chelneri şi cu un public care nu dă două parale pe tine? În loc sa apari in contexte ca cele enumerate mai sus, care sa te puna in valoare ca VEDETA?".

Bendeac a încheiat: "Ăştia sunt, dragii mei. Au 70-80 de ani si un singur scop: BANII! Din orice, în orice conditii, oriunde, în restaurante, în taverne prin Israel, in sufragerii, in camine culturale care stau să cadă, la emisiuni cu farse regizate...". Bendeac a postat și un film cu Stela Popescu cântând într-un restaurant.

Răspunsul Stelei Popescu nu a întârziat să apară. "Nu mă intereseaza sa joc cu Bendeac, eu joc pentru public. Pentru orice fel de public. Eu pe Bendac îl scotesc foarte talentat, dar nu are măsura. Daca ar avea măsura ar putea sa fie Jim Carrey", a spus actriţa pentru Libertatea.ro.

Aceasta a adăugat: "E problema lui şi nu mă interesează, fiecare cu parerea lui. Eu nu am vrut să joc cu el, deşi mi-a oferit bani".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel