Ștefan Bănică, despre divorțul de Andreea Marin: "Am lăsat ceva în urmă"

stefan banica
stefan banica

Ștefan Bănică Junior a făcut prima declarație după anunțul divorțului de Andreea Marin. El a vorbit despre cum a trecut peste despărțire, dar și ce planuri de viitor are. Artistul este supărat pe o parte a presei și subliniază că nu va mai da interviuri oricui. 

"Am lăsat ceva în urmă, avem un trecut comun şi am făcut lucruri minunate împreună", spune Ștefan Bănică. El mărturisește că cel mai important lucru este fetiţa lor, Violeta. Divorțul, așa cum a spus și Andreea Marin, a fost unul de comun acord, iar cei doi au rămas în relații foarte bune. "Ne vedem fiecare de proiectele noastre, nu spun că este uşor, dar viaţa merge mai departe", a declarat, marţi, Ştefan Bănică la Happy Hour. Artistul a spus dezvăluit și cine îi dă forța să meargă mai departe "Copiii mei şi faptul că iubesc ceea ce fac".

Ștefan Bănică a precizat că nu are nimic cu presa, dar că nu va mai da "interviuri oricui". "Am dreptul la viaţă privată, iar pentru cei care au greşit flagrant vis-a-vis de noi, există nişte limite. Exact ca şi acest abuz la care a fost supus copilul nostru. Ce ţine de dreptul meu, nu mai tolerez.", a spus artistul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel