Soția lui Tom Hanks, mărturii ȘOCANTE despre hidroxiclorochină

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Soția actorului Tom Hanks, Rita Wilson, a spus că s-a simțit „complet rău", a avut dureri musculare, amețeli și nu a putut să meargă după ce s-a tratat de coronavirus cu hidroxiclorochină.

Soția actorului Tom Hanks, Rita Wilson, a spus că s-a simțit „complet rău", a avut dureri musculare, amețeli și nu a putut să meargă după ce s-a tratat de coronavirus cu hidroxiclorochină, conform Daily Mail.

Cântăreața de operă și actrița s-a infectat cu coronavirusul odată cu Tom Hanks, în timp ce cei doi lucrau în Australia, fiind printre primele celebrități care au anunțat că au boala.

Efectele Covid-19 vs. efectele hidroxiclorochinei

Wilson și-a amintit pentru CBS că s-a simțit foarte obosită, avea dureri corporale, nu se simțea confortabil și „nu dorea să fie atinsă", pe lângă faptul că și-a pierdut mirosul și gustul, toate acestea din cauza coronavirusului.

Însă, efectele secundare ale fosfatului de hidroxiclorochină, o medicație antimalarie care a fost lăudată de președintele Donald Trump, sunt mult mai rele, spune Wilson.

Mărturiile Ritei

„Mi-au dat hidroxiclorochină", a spus ea. „Știu că oamenii au vorbit despre acest medicament. Pot să vă spun doar că nu știu dacă medicamentul a funcționat sau doar era momentul ca febra să-mi treacă".

„Febra mi-a trecut, dar hidroxiclorochina a avut efecte secundare extreme. Mi-era extrem de rău și aveam amețeli. Nu puteam să merg. Mușchii îmi erau extrem de slabi. Cred că oamenii trebuie să fie foarte rezervați în privința hidroxiclorochinei. Nu știm dacă ajută", a spus soția lui Hanks.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel