Sorina Pintea, surprinsă. Mircea Badea, reacție

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a comentat reacția avută de ministrul Sănătății Sorina Pintea în cazul lui Mihai Constantinescu.

În direct la România TV, ministrul Sănătății Sorina Pintea a făcut precizări cu privire la mai multe comentarii ce au apărut în mediul online la adresa lui Mihai Constantinescu, după ce aproximativ 100 de persoane s-au dus să doneze sânge pentru artist.

Reacția vine după ce mai multe persoane au scris mesaje urâte la adresa lui Mihai Constantinescu, pe o rețea de socializare.

"Sincer în momentele astea nu am cuvinte. Nu poți să înțelegi cât de jos am ajuns. Până la urmă, dacă există o speranță, cred că medicii și noi cu toții trebuie să ne mobilizăm și să facem tot ce putem dacă există acea mică șansă. Și există. Îmi e greu să comentez astfel de mesaje", a declarat Sorina Pintea în direct la România TV.

Sorina Pintea: Există o problemă cu donatorii

"Nu toți cei care donează au compatibilitate cu sângele pacientului și atunci cu siguranță că sângele va merge către alți pacienți care au nevoie de transfuzii. Cu siguranță, dacă există un surplus se va da pacienților care au nevoie. Oricum pe perioada verii există o problemă cu donatorii. Oamenii nu prea merg să doneze.

Este un lucru extraordinar dacă s-au mobilizat atât de mulți oameni. Sângele lor salvează mai multe vieți, nu a unui singur om. Așa ar fi trebuit să privească lucrurile cei care comentează în acest caz", a mai precizat ministrul Sănătății.

Mircea Badea, reacție

Mircea Badea a comentat acest subiect.

"Mă uimește la PSD-iști, în general, felul în care reacționează cu surprindere maximă la scelerați. Cam cât vă trebuie să vă dați seama că sunt mulți scelerați pe planetă? Sunt mulți scelerați. De fiecare dată constați asta cu surprindere? Spune așa: Nu îmi imaginam cât de jos am ajuns... Dar unde dracului trăiești? Așa ai ajuns să pierzi penibil alegerile... pentru că nu mai înțelegi pe ce lume trăiești. Cred că o reacție firească ar fi: eu donez sânge pentru cine vreau. Poți să înjuri până îți vine rău. Ce ziceți de această abordare? Am vrut să subliniez surprinderea celor din Guvern, din PSD, Parlament etc... Asta spune multe despre tine”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

Nu mai puțin de 100 de persoane, printre care și vedete s-au mobilizat pentru a dona sânge pentru artistul Mihai Constantinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel