Urmărește emisiunea live


Sorina Matei, atac la Tudorel Toader: A încălcat chiar ordonanța dată de el

Sorina Matei
Sorina Matei

Jurnalista Sorina Matei îl acuză pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, că a încălcat Ordonanța de Urgență 92, pe care el însuși a dat-o, prin propunerea de numire a Adinei Florea la șefia DNA.

PSD și ALDE sunt într-o asemenea disperare încât nu mai știu ce să inventeze. Tudorel anunță că reia propunerile pentru Parchete pentru Iohannis, deși nu poate. Decizia 358 în cazul Kovesi îl obligă să reia toată procedura, pentru că precedenta a încetat. Adică alt concurs anunțat, candidați, interviuri, condițiile impuse de el, nominalizare etc.

În plus, propunerea de numire a Adinei Florea și a celorlalți a încălcat chiar ordonanța 92 dată tot de Tudorel. Pentru că e foarte smart. Tudorel și-a introdus condiționalități și o procedură pe care nu le-a respectat. Așa că Tudorel și-a încălcat propria ordonanța de urgență pe care a dat-o și pe tema numirilor și procedurii ce trebuia s-o urmeze. Audierea candidaților nu a fost publică, transmisă în direct, în vederea asigurării transparenței, deși chiar el s-a obligat la așa ceva. Și-a încălcat propria procedură., este mesajul scris de Sorina Matei pe contul personal de Facebook.

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel