Sorin Psatta, BBDO Romania: Este, din păcate, prea târziu pentru mine

Unul dintre liderii industriei publicității din România a făcut o mărturisire pe Facebook despre campania #suntuntaran. Sorin Psatta, directorul de comunicare BBDO România, a răspuns astfel la propunerea de a intra în campania Biz, care își propune să promoveze valorile autentic românești.

Psatta a fost invitat de Marta Ușurelu să posteze Sunt un țăran pe Facebook, în urmă cu două zile. Psatta spune că a văzut campania, online și prin afișele din oraș, dar se crispa de fiecare dată când se imagina în poză, cu hashtag-ul respectiv.

”Am vrut să înțeleg cauzele crispărilor mele și am ajuns la 2 concluzii:

1. Am recunoscut, în timp, că sunt pro ori contra diverși și diverse, am fost golan, am fost animal, j'ai été Charlie, ba chiar și leul Cecil am fost vreo zi-două, de fiecare dată însă am știut/simțit foarte clar cu cine "țin" și pe cine "combat", ca să zic așa, ceea ce, în cazul de față, nu sunt capabil să înțeleg.
2. Pur și simplu nu pot să spun despre mine "sunt un țăran", am încercat și în fața oglinzii de câteva ori și mi-a venit să plâng, din păcate cuvântul ăsta, atât de simplu și onest la origine, s-a pervertit atât de tare în mintea mea, odată cu trecerea anilor, încât nu sunt în stare să mi-l asociez, oricât de mult aș încerca. Și cred că nu sunt singurul aflat în situația asta destul de tristă.

În concluzie: deși rareori am întâlnit o platformă de comunicare mai adevărată și necesară ca în cazul campaniei făcute de Biz, deși o aplaud din toată inima și îi doresc tot succesul din lume, mă văd obligat să recunosc, lăsând orice speranță, că nu, eu nu mai pot spune "sunt un țăran" vreodată. Este, din păcate, prea târziu pentru mine...”, scrie Psatta pe Facebook, sâmbătă.

În campania de promovare a valorilor românești au intrat până acum Smiley, regizorul Tudor Giurgiu, Cătălin Năstăsoiu, Virgil Ianțu, Cristian China Birta, antrenprenori și jurnaliști.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel