Sorin Oprescu susţine viziunea USL privind administraţia publică şi dezvoltarea regională

oprescu_sorin
oprescu_sorin

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, sâmbătă, că susţine demersul Uniunii Social Liberale privind administraţia publică şi dezvoltarea regională.

"Sunt lângă dumneavoastră în orice demers pe care îl veţi întreprinde cu cinste şi bună-credinţă. Fie ca viziunea USL, pe care o veţi prezenta aici, să devină realitate. Mobilizaţi-vă şi nu o să regretăm cu toţii", a spus Oprescu, în discursul rostit la Sala Palatului, la reuniunea USL dedicată prezentării viziunii asupra administraţiei publice şi dezvoltării regionale.

Potrivit primarului, România traversează un moment foarte complicat, în care societatea este în disoluţie.

"Românilor le este foarte greu, din ce în ce mai greu. Au mai puţini bani, mai puţine locuri de muncă, mai puţină speranţă, mai puţină încredere în politică. Nu trebuie să ne ascundem de aceste adevăruri, deoarece doare când vezi că se destructurează sistemul naţional, când societatea românească este în disoluţie şi din ce în ce mai bolnavă. Sunt aici în sală oameni cu o experienţă deosebită în administraţia publică. Sunt aici oameni care au tăcut şi au înghiţit umilinţe şi jigniri nemeritate, dar care au făcut lucruri deosebite pentru comunitate. Vremurile nu au reuşit să îi doboare', a adăugat Sorin Oprescu.

Uniunea Social Liberală îşi prezintă, sâmbătă, propria viziune privind administraţia publică şi dezvoltarea regională.

Săptămâna trecută, USL şi-a prezentat viziunea pentru educaţie, un proiect intitulat "O şcoală inovativă, o şcoală pentru cariera profesională şi pentru viaţă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel