Sorin Oprescu, nemulţumit de deszăpezirea din Bucureşti

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a arătat vineri dimineaţa nemulţumit de modul în care s-a intervenit în cursul nopţii trecute pentru deszăpezirea arterelor Bucureştiului. „Până la ora 8,30 - 9,00 zăpada trebuia să fie pluguită în mai multe zone din Capitală. Nu a fost aşa“, a precizat primarul general, citat de Agerpres.

Potrivit edilului şef, cele mai multe probleme au fost întâmpinate în sectorul 5, pentru că se acţionează improvizat cu utilaje împrumutate de la celelalte sectoare. Această situaţie se va reglementa la încheierea procedurilor de ofertare a serviciilor unei firme care să efectueze curăţenia în sector, a precizat el.

Oprescu a convocat vineri dimineaţă un nou comandament de iarnă, cerându-le imperativ operatorilor de deszăpezire şi RATB să îndepărteze stratul de gheaţă format în staţiile şi refugiile RATB precum şi de pe trotuare.

Edilul şef le-a solicitat operatorilor să acţioneze în cursul zilei de vineri pe arterele principale din Capitală folosindu-se de sprijinul Poliţiei Rutiere, în condiţiile unui trafic aglomerat.

În cursul nopţii de joi spre vineri s-a intervenit cu peste 200 de utilaje în toate sectoarele Capitalei, atât pe arterele principale, cât pe cele secundare, inspectorii municipali aflaţi în control constatând o serie de probleme legate de pluguirea străzilor îndeosebi în sectoarele 5 şi 6.

Primarul general a anunţat că va convoca un nou comandament de iarnă în această seară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel