Sorin Oancea, replică la dezvăluirile lui Cătălin Tolontan. Cine finanțează B1 TV

Sorin Oancea, directorul general al B1 TV, răspunde dezvăluirilor făcute de jurnalistul Cătălin Tolontan. 

VEZI aici dezvăluirile jurnalistului: Tolontan îi dă lovitura lui Băsescu. Ce dezvăluiri a făcut jurnalistul

Iată și răspunsul lui Sorin Oancea, publicat pe b1.ro

Societatea comercială B1 TV Channel SRL, care operează licenţa postului de televiziune B1 începând din anul 2010, nu a fost şi nu este finanţată din banii personali ai acţionarilor acestei companii.

B1 TV Channel SRL funcţionează, pe lângă veniturile curente din activitatea operaţională, pe baza unei linii de credit deschisă la o bancă internaţională cu sediul la Bucureşti.

Sorin Oancea, în calitate de co-acţionar al B1 TV Channel SRL, nu a investit din banii personali nici pentru cumpărarea şi nici pentru finanţarea ulterioară a postului de televiziune B1.

În consecinţă, chiar şi „forţată" sau „redusă la absurd", această analogie pe care o face Cătălin Tolontan în legătură cu finanţarea postului B1 nu are nicio bază reală, fiind doar o pură speculaţie menită să deplaseze atenţia de la subiectul aflat în dezbatere publică.

De asemenea, pentru a pune capăt speculaţiilor în legătură cu implicarea lui Sorin Oancea în compania care editează Gazeta Sporturilor, proprietate a familiei Voiculescu, se impun a fi precizate următoarele:

Împrumuturile luate de la Crescent de către compania care editează Gazeta Sporturilor au avut ca destinaţie exclusivă finanţarea ziarului Gazeta Sporturilor, atât la lansare cât şi pentru funcţionarea ulterioară a respectivei publicaţii.

Acordarea acestor împrumuturi a fost convenită exclusiv între proprietarul companiei, Dan Voiculescu şi directorul general al Gazetei Sporturilor, Cătălin Tolontan, acestea fiind persoanele care au luat în mod efectiv decizia, indiferent de cine a semnat pentru respectivele împrumuturi.

Din informaţiile publice existente, aceste împrumuturi nu au fost niciodată returnate către Crescent. Şi abia aici ajungem la adevăratul subiect de presă care ar putea constitui un punct de plecare pentru jurnaliştii de investigaţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel