Tolontan îi dă lovitura lui Băsescu. Ce dezvăluiri a făcut jurnalistul

Cătălin Tolontan a dat o lovitură importantă președintelui Traian Băsescu, printr-o serie de dezvăluiri făcute joi seară, în direct la B1 Tv. Reacția lui jurnalistului a venit după ce președintele l-a acuzat, fără să-l nominalizeze explicit, că este "lichea" şi "om fără caracter", pentru că a semnat acum zece ani un contract prin care firma care editează Gazeta Sporturilor a luat un împrumut de 275.000 de dolari de la Crescent.

Cătălin Tolontan a explicat că ziarele de la Intact au luat două împrumuturi, nu unul: primul - de 1,45 milioane de dolari, în 2003, şi al doilea - de 275.000 de dolari, în 2004.

"Am consultat actele în detaliu. Deşi mi-am asumat că eram administrator al companiei, am greşit, nu eram! În momentul ambelor împrumuturi, şeful Consiliului de Administraţie era Sorin Oancea, actualul patron de la B1 Tv. El a semnat, de altfel, şi împrumutul de 1,5 milioane de dolari. Eu, ca director general, l-am semnat pe al doilea, cel de 275.000 de dolari", a dezvăluit Cătălin Tolontan, conform gsp.ro.

"Situaţia e de un haz nebun şi arată cât de lipsită de temei e logica potrivit căreia dacă o companie era finanţată de la Crescent în anii 2003-2004, asta îi făcea pe oamenii de acolo lichele. Cu o asemenea logică absurdă, cu banii câştigaţi pe vremea când era la Antene sau administrator la Jurnalul SA, Sorin Oancea a cumpărat acţiuni la B1 Tv. Evident că e o logică strâmbă", a continuat redactorul șef al Gazetei Sporturilor.

Citește și: Băsescu îl amenință pe Tolontan. Replica jurnalistului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel