Sorin Grindeanu și Carmen Dan anunță demiteri după primul viscol din această iarnă

Premierul Sorin Grindeanu a ajuns la Ministerul Transporturilor într-o vizită fulger, sâmbătă la prânz, în condițiile problemelor de trafic generate de starea vremii.

Premierului Sorin Grindeanu a fost însoțit de însoțit de ministrul de Interne, Carmen Dan.

La ieșirea din sediul Ministerului Transportului, premierul Sorin Grindeanu a declarat că a cerut ministrului Cuc demiterea șefului Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, după ce la 14 ore de la ridicarea  Codrilor de vreme rea, mai sunt 28 de drumuri naționale și două autostrăzi  înzăpezite.

Totodată, premierul a declarat că sunt chestiuni ciudate în ceea ce privește stocurile, respectiv prea multe de un fel și lipsa altora, respectiv foarte multe stocuri de sare și foarte puține stocuri de nisip, fapt pentru care s-a dispus trimiterea corpului de control la CNAIR. 

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat că a încercat  să ia legătura cu prefectul de Giurgiu, fără ca acesta să răspundă, fapt pentre care va cere demiterea acestuia.

„Acum două nopți l-am căutat câteva ore pe prefectul de la Giurgiu. O să-i cer premierului demiterea lui pentru că e inadmisibil ca într-un județ care are și vămi să nu dai de prefect", a spus Carmen Daniela Dan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel