Sorin Burtea și Liviu Fetter, validați ca reprezentanți ai salariaților SRTv în CA

sorin burtea
sorin burtea

Lovitură de teatru în alegerea CA din SRTv. Cornel Mihalache și Mihai Rădulescu au fost invalidați de Biroul Electoral Central din cauză că nu au depus cazierul judiciar. În locul acestora, Sorin Burtea și Liviu Fetter au fost validați de Biroul Electoral Central al SRTv ca reprezentanți ai salariaților în Consiliul de Administrație, obținând fiecare peste 300 de voturi.

[caption id="attachment_413103" align="alignleft" width="310"] Sorin Burtea[/caption]

Biroul Electoral Central al SRTv a validat duminică rezultatul alegerilor pentru desemnarea reprezentanților salariaților în Consiliul de Administrație al instituției.

 Liviu Fetter a întrunit 308 voturi, Sorin Burtea — 303 voturi, Dragoș-Ion Bocanaciu — 242 de voturi, Sorin Rada — 179 de voturi, Ion Stavre — 139, Florian Anghel — 67 de voturi, Carmen Kleibel — 52 de voturi, Georges Felix Boisnard — 43 de voturi, Răzvan-Ion Niculae — 42 de voturi, Claudia-Daniela Nicolau — 35 de voturi, Raul-Petrică Chesăuan — 14 voturi.

 Până pe 19 ianuarie, ora 20,00, candidații Silvia Ionescu, Cornel Mihalache, Gheorghe Militaru, Daniela Moraru, Ion Moraru, Mihai Rădulescu, Adrian Sobaru, Cristian Țopescu nu au depus cazierul judiciar, conform Regulamentului privind organizarea și desfășurarea alegerilor reprezentanților salariaților pentru Consiliul de Administrație al SRTv.

 În urma procesului de votare desfășurat vineri, 17 ianuarie, Cornel Mihalache și Mihai Rădulescu obținuseră cele mai multe voturi — 598 și, respectiv, 584, informează Agerpres.

Invalidarea acestora a fost posibilă deoarece regulamentul  cerea ca ei să depună "cazier judiciar", în loc de certificat de cazier, iar cei doi, neavând cazier, nu l-au depus și nici nu l-au putut obține de la poliție, în zilele libere de sfârșit de săptămână. Candidații aflați pe locurile 3-4, cu jumatate din voturile obținute de Mihalache și Rădulescu, anume Liviu Fetter si Sorin Burtea, au depus "cazierul" solicitat de regulamentul alegerilor și, astfel, au reușit să fie validați în CA.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel