Sorin Alexandrescu atacă PRO TV. Ce se va întâmpla peste 2 ani

Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena Group, a declarat, într-un interviu acordat publicației TBI, că Antena 1 va depăși Pro TV în audiențe, în cel mult doi ani.

Sorin Alexandrescu a declarat că, în cel mult doi ani, Antena 1 va trece peste Pro TV.

„Cred că se va întâmpla și cred că nu va trece mai mult de doi ani până când îi vom depăși", a declarat Alexandrescu jurnalistului TBI. „Acum suntem complet echipați pentru a concura direct cu ei – nu este niciun dubiu", a mai completat șeful Antena Group.

VEZI ȘI: CEO Antena 1, Sorin Alexandrescu, anchetat de DNA. Ce spune trustul

Alexandrescu a mai precizat că Antena 1 va ajunge de pe locul al doilea pe primul loc mulțumită patronatului local – televiziunea a fost fondată de Dan Voiculescu, iar acum este deținută de fiicele acestuia, Corina și Camelia (care este președintele companiei) -, și talentelor, tot locale.

„În prezent, cu ceea ce am făcut până acum, suntem pregătiți pentru o alternativă unică în România. Este târziu pentru competiție să-și facă o strategie diferită pentru că în ultimii trei ani am reușită să atragem cele mai multe vedete să semneze cu noi. Mai mult de 80% dintre vedete au deja un contract semnat cu noi, iar povestea nu se termină aici. În cel mult un an, cred că 90% dintre cele mai relevante talente vor lucra exclusiv cu Intact", a spus Sorin Alexandrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel