EXCLUSIV  SONDAJ ARGUMENT. Procente partide înainte de parlamentare 2020. Sorin Naș: Problema e foarte gravă

Candidatul independent în cursa pentru Parlamentul României, Sorin Naș, a comentat rezultatele ultimului sondaj ARGUMENT, institutul de sondare al DC Media Group. 

Invitat la interviurile DC News, candidatul independent în cursa pentru Parlament, Sorin Naș, a comentat o parte dintre concluziile ultimului sondaj ARGUMENT, institutul de sondare al DC Media Group.

Sorin Naș: Biserica, atacată virulent de USR-PLUS

VEZI ȘI: Sondaj ARGUMENT. Încrederea în Biserică, procentele momentului 

Sorin Naș a spus, privind „încrederea populației”, că „desigur, pe primul loc rămâne Biserica chiar dacă a fost atacată virulent de către USR-PLUS. (...) Au refuzat să depună jurământul cu mâna pe Biblie.”

„L-au atacat și pe Înaltpreasfințitul Daniel, în urma discursului în care a spus că și în 1989, comuniștii au interzis participarea la Sfânta Parascheva, iar apoi au fost înlăturați la putere, lucru care i-a deranjat pe actualii conducători, pe cei din tabăra USR-PLUS și pe alți jurnaliști care au o atitudine liber cugetătoare...”, a mai spus Sorin Naș la DC News. 

Sorin Naș, despre neîncrederea în partide

VEZI ȘI: Sondaj ARGUMENT, încrederea în partidele politice

Sondajul ARGUMENT arată că românii nu prea au încredere în... partidele politice. Privind acest subiect, Sorin Naș este de părere că vorbim de o problemă „foarte gravă”.

Criza de încredere este, în opinia mea, foarte gravă. În sondajul ARGUMENT am văzut că, din păcate, partidele sunt pe primul loc la neîncredere, cu niște cifre care sunt aproape de 0. Acesta este un lucru foarte, foarte grav, în ce privește societatea românească și politica, dar este și un semnal de alarmă pentru partide.

Mă îndoiesc că se vor reforma, astfel încât să vină cu un alt mod de a face politică. O să încercăm, dacă vom reuși să fim aleși câțiva independenți, să fim sămânța de la care să se reformeze întreaga clasă politică din România și sămânța care să reformeze radical modul în care se face politică în Parlamentul României”, a mai spus Sorin Naș la interviurile DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel