Şofer vitezoman, prins de radar. Viteză amețitoare pe "limitare" de 70 de kilometri pe oră

Poliţiştii rutieri au înregistrat sâmbătă un record nedorit, pe DN6, pe un sector de drum unde viteza era limitată la 70 km pe oră, când au surprins un conducător auto ce conducea un autoturism cu 185 km/h.

"Din păcate, şi în primul trimestru al anului, principala cauză a accidentelor rutiere care au drept consecinţă persoane decedate sau grav rănite o constituie viteza excesivă. Pe parcursul zilei, pe DN6 a fost organizată a acţiune de combatere a vitezei excesive, la care au fost folosite atât radarele clasice, cât şi pistolul laser. Din păcate, au fost înregistrate noi recorduri nedorite. De exemplu, un bărbat de 38 de ani, din Broşteni, judeţul Mehedinţi, a confundat DN6 cu o autostradă din Germania, fiind surprins în afara localităţii Bucoşniţa, pe un sector de drum unde viteza era limitată la 70 km/h, conducând un autoturism cu viteza de 185 km/h. Acesta a fost sancţionat cu 1.305 lei şi cu suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Adrian Jurjică.

Un alt vitezoman, un tânăr de 24 de ani, din Piteşti, a fost surprins de radar în staţiunea Băile Herculane, în timp ce conducea o motocicletă cu viteza de 142 km/h. Tânărul a primit aceeaşi sancţiune.

Poliţiştii rutieri continuă acţiunile pentru combaterea principalelor cauze ale accidentelor rutiere cu urmări grave şi reamintesc conducătorilor auto că trebuie să respecte viteza legală şi să o adapteze permanent la condiţiile de drum şi de trafic, pentru evitarea oricăror pericole.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel