Soția unui politician a MURIT după ce bărbatul a fost arestat

Dramă la Buzău! Soția lui Florin Colgiu, Raluca Colgiu, a murit.

Raluca Filip Colgiu (36 ani), fiica preşedintei filiale locale a Uniunii Notarilor Publici, Eugenia Rica Filip, a încetat din viaţă în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Spitalul Fundeni din Capitală, în urma unei lungi şi grele suferinţe produsă de o boală necruţătoare.

Raluca Filip Colgiu era prospătă mămică şi cei din jurul familiei susţin că boala s-ar fi declanaşat după ce soţul femeii, Florin Colgiu, a fost arestat în dosarul luării de mită în care este judecat fostul preşedinte al CJ Buzău, Cristi Bigiu.

După ce Raluca Colgiu a aflat că are o formă gravă de leucemie, familia şi prietenii au încercat din răsputeri să o ajute din punct de vedere medical, dar eforturile au fost în zadar.

Sute de oameni s-au mobilizat şi au luat cu asalt Centrul de Transfuzii Buzău, impresionându-i până şi pe lucrătorii instituţiei care spuneau că buzoienii au fost aproape la fel de solidari precum cei faţă de victimele din Colectiv.

Raluca Filip Colgiu a fost o tânără extrem de apreciată. Ea a devenit şi persoană publică în momentul în care s-a căsătorit cu Florin Colgiu, fostul preşedinte al tineretului liberal de la Buzău, scrie ȘansaNews.

Soțul ei, probleme cu legea

Florin Colgiu, finul fostului şef al Consiliului Judeţean Buzău, Cristi Bîgiu, a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, în primă instanță, pentru complicitate la luare de mită, în dosarul în care Bîgiu este acuzat de luare de mită şi conflict de interese.

Florin Colgiu a fost arestat preventiv în 7 decembrie 2014, alături de naşul său de cununie, Cristinel Bîgiu. În 23 aprilie 2015, cei doi au fost plasaţi în arest la domiciliu, în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti.

Ulterior, Florin Colgiu a scăpat de executarea pedepsei cu închisoarea. În urma apelului formulat de inculpat, magistraţii au decis ca Florin Colgiu să lucreze o sută de zile în folosul comunităţii şi să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de Serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate.

Instanţa a ţinut cont de faptul că Florin Colgiu şi-a recunoscut vina şi a colaborat cu anchetatorii pe perioada cât a fost arestat preventiv şi, în consecinţă, a hotărât să îl condamne pe Colgiu la o pedeapsă de 2 ani şi 3 luni cu suspendare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel