Slovacia testează în masă. Alex Coita: Ori faceți la fel, ori ÎNCHIDEȚI TOT!

Foto Facebook / Alexandru Ion Coita
Foto Facebook / Alexandru Ion Coita

Președintele Partidului Republican din România, Alex Coita, a reacționat dur vizavi de ce se întâmplă în România. 

Pornind de la ce se întâmplă în Slovacia, respectiv că a început testarea în masă pentru Covid-19, președintele Partidului Republican din România, Alex Coita, a tras mai multe semnale de alarmă.

„În timp ce la noi „este greu”, „nu se poate”, Slovacia a făcut-o! Un milion de persoane testate într-o singură zi, gratuit, cu teste rapide care dau rezultatul în doar câteva minute! Slovacia, aici lângă noi, după colț. Tot niște băieți care stau la bloc, fac grătare și beau bere. Nu Elveția, nu Norvegia, nu Noua Zeelandă. Slovacia! Iar în Slovacia, în doar câteva ore, 7.947 de persoane au fost găsite cu COVID în urma acestor teste. Oameni care altfel riscau să umble pe stradă și să infecteze zeci, poate sute de persoane fiecare! Oameni care altfel riscau să dezvolte forme grave și să ajungă la spital prea târziu”, a scris Alex Coita pe Facebook, privind situația din Slovacia.

Coita: Oameni buni, trezirea!

Alex Coita a amintit de toți coronascepticii, de cei care cred în conspirații și de alte probleme cu care ne confruntăm în această perioadă.

Dar nu, la noi e greu! La noi e conspirație, nu există virusul, e Bill Gates, nu există teste pentru COVID, nu sunt destul de bune, ne cipează, nu sunt bani, nu sunt doctori, nu e aia, nu e ailaltă. Asta până când cineva din jurul nostru se îmbolnăvește, are nevoie de oxigen, intră la ATI sau și mai rău. Atunci se lasă liniștea”, a precizat Coita.

În continuare, președintele Partidului Republican din România le-a cerut oamenilor să fie maturi, să se protejeze și să facă tot ce le stă în putință pentru a trece cu bine, atât ei, cât și apropiații lor, peste criza sanitară.

„Oameni buni, trezirea! E momentul să fim maturi și responsabili. Gata cu smiorcăiala, gata cu datul cu fundul de pământ. Gata cu „eu nu vliau, nu există, nu se poate, drepturile omului, ajutor mă sufocă masca”! Avem de luptat cu un nenorocit de virus și nu o putem face dacă îl lăsăm să își facă mendrele cât timp noi ne purtăm ca niște adolescenți teribiliști”, a afirmat președintele Partidului Republican din România.

Apel către „domnii de la butoane”

În încheiere, Coita a cerut „domnilor de la butoane”, respectiv conducerii țării, să testeze în masă sau să impună carantină totală.

„Domnilor de la butoane, trezirea! Aveți două opțiuni: ori faceți urgent ce au făcut slovacii, ori închideți tot. Acum! Până nu e prea târziu. Și da, e momentul ca lucrurile să fie spuse pe șleau. Direct. Fără ocolișuri! Joaca s-a terminat”, a încheiat Alex Coita.

În timp ce la noi „este greu”, „nu se poate”, Slovacia a făcut-o! Un milion de persoane testate într-o singură zi,...

Publicată de Alexandru Ion Coita pe Duminică, 1 noiembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel