Site-ul Antena Play, atacat de hackeri. Câți abonați are la 48 de ore de la lansare

antena-play (2)
antena-play (2)

Site-ul Antena Play a fost atacat masiv imediat după lansare, dar totul a trecut fără a crea probleme utilizatorului, a declarat Guști Roman, Head of Digital Antena TV Group.

"Pot spune că începutul este foarte interesant din toate punctele de vedere și monitorizăm foarte atent ceea ce se întâmplă. Ne bucurăm că este un produs foarte apreciat și promitem să fim cu ochii în 4 pentru a funcționa ireproșabil. Deja problemele inerente unui astfel de început și ale unei astfel de platforme atât de complexe au fost depășite și am reușit printr-un efort considerabil al întregului departament Digital Antena TV Group să fim la înălțimea așteptărilor. Au fost și atacuri agresive țintite pentru a ne crea probleme, semn că piața online nu este încă matură, dar împreună cu partenerii noștri le-am depășit fără incidente. Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit în acest start și-i invităm pe Antena Play pentru un consum digital prietenos al celui mai bun conținut românesc de televiziune!", a declarat Guști Roman, Head of Digital Antena TV Group.

Numărul românilor care și-au creat cont pe Antena Play a ajuns, după nici 48 de ore de la ora lansării, la 46 000. Interfața accesibilă și conținutul atractiv s-au dovedit a fi extrem de apreciate de utilizatori: aplicația IPhone a rămas pe primul loc la descărcări în Apple Store România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel