Simonis: PNL și USR PLUS au refuzat convocarea ședinței Birourilor Permanente Reunite!

Alfred Simonis
Alfred Simonis

Liderul Grupului PSD din Camera Deputaților, Alfred Simonis, susține că afirmațiile ministrului Sănătății ar fi dus, în orice țară civilizată, la demiterea Guvernului, dacă acestea se dovedeau adevărate.

Alfred Simonis a declarat luni că PNL și USR-PLUS au refuzat convocarea unei ședințe a Birourilor Permanente Reunite.

„Săptămâna trecută, Vlad Voiculescu a făcut niște declarații de o gravitate extremă, și anume că Guvernul din care a făcut parte a falsificat datele cu privire la numărul de morți în urma infecției cu COVID-19. În urmă cu ceva săptămâni, domnul ministru a spus și că se falsifică datele cu numărul de îmbolnăviri sau că s-au falsificat înainte de alegerile parlamentare pentru a se putea organiza. În numele grupurilor parlamentare ale PSD din Cameră și din Senat, am făcut o solicitare de convocare în regim de urgență a Birourilor Permanente Reunite pentru astăzi (luni-n.r.), la ora 12.30. Potrivit regulamentului, 9 membri, 5 de la Senat și 4 de la Cameră, pot cere convocarea pentru a vota în regim de urgență convocarea ședinței de plen reunit și suplimentarea ordinii de zi cu înființarea acestei comisii de anchetă”, a spus Alfred Simonis.

Acesta susține că tergiversarea aflării adevărului nu face decât să compromită întreaga luptă împotriva virusului.

„Astăzi, cei din PNL și cei din USR PLUS, niște oameni politici ipocriți, au refuzat participarea și chiar convocarea acestei ședințe a Birourilor Permanente Reunite”, a mai spus social-democratul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel