Simona Pătruleasa: Nu am cum să fiu prietenă cu Andreea Marin

Simona Pătruleasa a spus că nu mai are cum să fie prietenă cu Andreea Marin.

VEZI ȘI: Clădire rezistentă la un cutremur devastator, proiectată de români - FOTO

O bună perioadă de timp, Andreea Marin şi Simona Pătruleasa au fost bune prietene. După scandalul dintre soţul Simonei, Sabin Ivanof, şi fostul partener de viaţă al Andreei Marin, Ştefan Bănică Junior, lucrurile s-au schimbat complet.

Scandalul dintre Ştefan Bănică şi Sabin Ivanof, soţul Simonei Pătruleasa, s-a mutat la judecătorie. Cei doi au ajuns în instanţă din cauza neînţelegerilor în cazul unui proiect care privea construcţia unui imobil de locuinţe.

Ştefan Bănică şi Sabin Ivanof se înţeleseseră ca, după terminarea blocului, cele 10 apartamente să fie împărţite în mod egal şi vândute, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. 1.400.000 de euro este suma pe care soţul Simonei Pătruleasa susţine că o are de recuperat de la Ştefan Bănică Jr.

Ca urmare a acestui scandal, s-au stricat şi relaţiile dintre soţiile celor doi, respectiv Andreea Marin şi Simona Pătruleasa. Știrista a zis că nu mai este loc de prietenie cu fosta prezentatoare de la TVR 1.

"Dată fiind situaţia actuală, nu am cum să mai fiu prietenă cu Andreea. Cum aş putea să fiu prietenă cu cineva care vorbeşte urât despre soţul meu? Nu, nu mai suntem prietene, dar nu vreau să discut despre asta", a declarat, pentru Ziarul Ring, Simona Pătruleasa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel