Simona Halep şi-a dat antrenorii afară după eliminarea de la Australian Open

Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep

Simona Halep a renunţat la colaborarea cu Adrian Marcu şi Daniel Dobre. Decizia ar fi fost luată ca urmare a eliminării la Australian Open. 

Sportiva din Constanța se pare că nu a fost total mulțumită de colaborarea cu cei doi, astfel că ar fi luat decizia de a încheia colaborarea cu aceștia, susțin sursele Digi Sport.

Halep i-a comunicat zilele trecute lui Dobre decizia sa, iar azi l-a contactat și pe Adrian Marcu.

Este foarte probabil ca decizia Simonei Halep să aibă legătură cu eliminarea ei de la Australian Open 2022, de către Alize Cornet, după un meci care a durat două ore și 33 de minute și care s-a desfășurat pe o căldură infernală, la peste 33 de grade la umbră. 

În respectivul meci, în care a acuzat crampe, Simo și-a certat staff-ul pentru că nu a încurajat-o în momentele grele. ”Simo” i-a certat pe colaboratorii ei, inclusiv pe soțul Toni Iuruc.

CITEŞTE ŞI Simona Halep, după ce a fost învinsă în optimile Australian Open de Alize Cornet: Mă durea stomacul, mă durea ficatul

Ce spunea Daniel Dobre după Australian Open

„Dacă rămâne sănătoasă și cu bucuria de a juca, așa cum o are acum, Simona poate să mai joace liniștită 4-5 ani. Vârsta de retragere la fete a scăzut foarte mult. Înainte, o fată la 25-26 ani era considerată în vârstă, iar acum sunt deja jucătoare de 32, 33 sau 34 de ani care joacă bine, sunt acolo în primele 20 și nu au de gând să se retragă. Eu zic că da, Simona mai poate câștiga un Grand Slam, acesta e și țelul de fapt.

Cine o știe pe Simona și cine o vede cum trage la antrenamente, îi vezi potențialul, crezi în aceste turnee. Eu am văzut-o foarte motivată în perioada de pregătire dinainte de Australia, nici aici nu a arătat rău pe teren, a arătat multe lucruri bune.

După un an greu cum a fost 2021 ai nevoie de mai multă încredere, ai nevoie să ai câteva meciuri bune la nivel înalt, trebuie să mai bați niște jucătoare de primii zece să-ți confirmi că ești acolo. Dar ea nu are o limită de timp. Mai are câțiva ani buni în față în care sigur va mai câștiga”, a declarat Daniel Dobre în cadrul emisiunii Repriza a 3-a, la Radio HIT Iași.

VEZI ŞI Bani mulți în tenis. Federer, Djokovic, Nadal, Osaka și Serena Williams, în top

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel