Simona Halep începe aventura americană înainte de Turneul Campioanelor

Pe Simona Halep o așteaptă trei turnee importante în America, unde are de apărat destule puncte, înainte de Turneul Campioanelor de Shenzen.

Simona Halep a plecat vineri după amiaza spre Canada, acolo unde merge să-și apere titlul cucerit anul trecut la Rogers Cup, competiția urmând să fie găzduită în acest an de Toronto (5 – 11 august).

”Este tot o suprafață rapidă, n-o sa fie atât de dificil să mă adaptez. Mai dificil e s-o iei de la capăt după un succes atât de mare. Dar m-am odihnit destul de bine, am fost și în vacanță, mă simt bine și sunt încrezătoare. Nu vreau să vorbesc despre șansele mele la US Open. Consider că am șansa mea și vom vedea. Îmi doresc să reușesc același joc ca la Wimbledon", a declarat Halep la aeroport, acolo unde a fost condusă de iubitul ei, Toni Iuruc.

"Viaţa după Wimbledon e frumoasă, dar mereu a fost frumoasă în ultimii ani. Sper să fie mulţi fani alături de mine. Au fost mereu cu mine românii, primesc energie frumoasă şi mă bucur de asta. Viaţa mea nu s-a schimbat, am aceeaşi viaţă, am liniştea mea şi îmi fac viaţa aşa cum îmi place", a declarat Simona chiar înainte de plecarea de pe aeroportul internaţional Henri Coandă.

Simona Halep va lua startul și la Cincinnati (12 – 18 august), apoi se va pregăti de ultimul mare turneu de Mare Șlem a anului, US Open, în perioada 26 august – 7 septembrie.

Chiar in ziua plecarii sale, Petra Kvitova, una dintre favorite, a anunțat ca nu va participa la competiția din Canada din cazua unei accidentări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel