Simion (AUR): Voiculescu a promis că marți va ieși cu termene concrete de măsuri. Nu văd nicio măsură

George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor, a vorbit despre situația sistemului de sănătate.

George Simion, liderul partidului AUR, a fost invitat la Sinteza Zilei la Antena 3 și a vorbit despre promisiunea lui Vlad Voiculescu și despre problemele din sistemul de sănătate:

„Azi au negociat comisiile, SRI, SIE, vă zic din interiorul Parlamentului că am stat până seara târziu. Acum e împărțeala ciolanului începută pe 21-22 decembrie“, a precizat George Simion.

Aoleu, tot despre Balș trebuie să discutăm, aoleu, Vlad Voiculescu care a promis că marți va ieși cu termene concrete de măsuri, chiar trebuie să iasă marți cu termene concrete de măsuri? Ce ne facem? Asta a spus sâmbătă seară ministrul Vlad Voiculescu și a mai spus că o să stea până seara târziu. M-am dus sâmbătă seara, nu era. M-am dus a doua zi la 12, ne-a primit abia la 14 și a zis: Marți voi oferi termene clare. Nu văd nicio măsură, nu văd întâmplându-se nimic. Viețile românilor contează. Am văzut o campanie BlackLivesMatter, dar și viețile românilor contează.

Știți ce s-a întâmplat imediat după incendiul de la Matei Balș? Au luat foc caloriferele în toată zona Colentina și împrejurul Spitalului Matei Balș. Gata, s-a găsit agentul termic. Majoritatea românilor sunt nostalgici după perioada lui Ceaușescu. În momentul în care nu ai căldură în calorifere, în momentul în care atunci se construiau niște spitale și acum nu se face nimic, nu începi să fii nostalgic? Dacă avem tragedii și nu se întâmplă nimic, ne cumpărăm sticluțe de băutură, ne ducem la ski, ne ducem în Zamzibar și cântăm după Vali Vijelie, asta e România anului 2021“, a punctat George Simion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel