Silviu Prigoană, plângere penală împotriva angajaţilor de la Protecția Copilului

[] []

30 ian 2015 / 22:26
Salveaza PDF Comentarii
Silviu Prigoană
Silviu Prigoană

Silviu Prigoană a anunțat că va face plângere împotriva angajaților de la Protecția Copilului.

Siviu Prigoană susţine că nici măcar nu a fost chemat să îşi susţină punctul de vedere. Iar reclamaţiile nu se opresc aici. Plângere penală va avea şi Adriana Bahmuţeanu, pentru că şi-a denigrat copilul în public şi psihologul care l-a trimis pe Maximus la psihiatru, informează Romania TV.

"Cei de la Protecţia Copilului Sector 3 mă trimit ma trimit pe mine la psiholog, desi eu la 6 luni trebuie sa-mi fac examenul psiho obligatoriu, ca altfel nu pot sa zbor. Şi anual pentru permisul portarma, eu fac controale psihologice de 2 ori pe an! Eu am primit de la Protectia Copilului o hartie prin care spun ca au facut o ancheta, din care a rezultat in baza celor spuse de directoare, deci din nou pe vorbe, n-a văzut nimeni, ca eu trebuie sa ma duc la consiliere psihologica, motiv pentru care le-am facut plangere penala la toti cei patru care au semnat hartia. Pentru abuz în serviciu. E absolut un abuz pentru că ei spun că au cercetat, au făcut anchetă, dar pe mine u m-a întrebat nimeni", a declarat Silviu Prigoană.

Adriana Bahmuțeanu nu a primit custodia copiilor

"Adriana nu a primit custodia copiilor, ci a primit stabilirea domiciliului temporar. A pierdut la ordinul de restricţie şi a făcut apel. Nu s-a făct proba că aş fi vinovat de violenţă. Pana i momentul de fata nu exista o declaratie scrisa a cuiva care sa fi fost martor la un astfel de eveniment in scoala. Exista doar o declaratie a directoarei care spune ca ar fi auzit ca s-ar fi intamplat, atat. Nu exista certificat medico-legal, telefon dat la politie in legatura cu violenta in familie, nu exista plecarea ei cu copiii la centrele de protectie, nu exista niciun document, decat poveste", a mai spus Silviu Prigoană.

"Eu mă întânesc cu copiii în fiecare dimineaţă. În prezenţa directoarei, a secreatrei, a învăţătoarei, refuz să rămân singur cu copiii, pentru că nu vreau să fiu acuzat din nou de violenţă. Copiii stau în braţe, nu se mai dau jos din braţe şi vor să vină la casa lor. Eu l-am întrebat pe copil, când te-am bătut? Niciodată, tu eşti prietenul meu cel mai bun, spune Maximus, cel bătut", a mai precizat Silviu Prigoană.

CITEȘTE ȘI: Lovitură pentru Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană. Ce au decis judecătorii

"Am făcut notoficare soţiei că vreau să mă duc ca în fiecare an în luna februarie la schi cu copiii, i-a făcut notificare, aştept să-mi dea rspunsul. Dacă e de acord. Dacă nu, copiii o să stea în casă la desene animate, cum are ea obiceiul să-i ţină, asta e singurul sport pe care-l fac când sunt cu soţia mea, mall şi desene animate", a încheiat Silviu Prigoană.

În replică, reprezenţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului spun că nu şi-au depăşit atribuţiile, iar consilierea psihologică este doar o recomandare.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25