Lovitură pentru Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană. Ce au decis judecătorii

Din câte se pare, și judecătorii s-au cam săturat de certurile din cuplul Bahmuțeanu-Prigoană. Potrivit libertatea.ro, magistrații de la Sectorul 3 au decis ca cei doi soți să-și rezolve singuri problemele legate de  cei doi copii.

Adriana Bahmu a solicitat un ordin de protecție împotriva lui Silviu Prigoană și expertizarea psihiatrică a fostului soț. La izbucnirea scandalului, Prigoană a cerut în instanță custodia celor doi fii ai săi.

Decizia judecătorilor de la Sectorul 3 de a nu hotărî căruia dintre părinţi îi încredinţează pe copiii cuplului Bahmuţeanu- Prigoană, lăsând practic situaţia în aer, are la bază un motiv de-a dreptul halucinant. Fără să ia în calcul sesizarea  şcolii unde învaţă băiatul cel mare al familiei Prigoană, conform căreia tatăl l-ar fi lovit cu palmele peste faţă pe puştiul de clasa I, judecătorii au decis sec faptul că, momentan, copiii nu sunt în pericol şi că nu există date conform cărora omul de afaceri s-ar preta la lucruri sau acţiuni ilegale pentru a-şi întregi familia.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, mesaj șoc pentru Prigoană

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel