Silvia Lăuneanu poate veni la tine acasă. Câți bani trebuie să plătești ca să o aduci

Foto: click.ro
Foto: click.ro

Cântăreața Silvia Lăuneanu a devenit instructor de fitness și se poate deplasa la domiciliul cursanților, pentru a-i iniția în tainele sportului.

Artista în vârstă de 37 de ani predă combat fit la o sală din Bucureşti, iar la sfârşitul lunii august a obținut diploma de instructor personal de fitness.

"Mi-a venit ideea după ce mai multe cursante îmi cereau să mă ocup de ele personal, să le acord atenţie doar lor. Mie îmi place foarte mult, bucuria cu care fac sport e molipsitoare. Cursurile au durat două luni. Am învăţat anatomie, nutriţie, exerciţii practice, plus învăţarea tuturor aparatelor existente într-o sală de fitness. Sunt noţiuni pe care deja le ştiam, însă e important să le pun în aplicare 100% corect, nu după ureche, să pot fi în stare să dau omului răspuns avizat la orice întrebare", a povestit Silvia pentru click.ro.

Vezi și: Cum arată Nicoleta Luciu, în vestiar, la 34 de ani - FOTO

Poate merge şi acasă la cursanţi, dacă aceştia doresc, însă spune că va face o selecţie a clienților.

"Nu m-aş duce la oricine acasă. Voi merge pe cunoştinţe, pe recomandări ... . Prima oră va fi obligatoriu la sala de sport", a mărturist cântăreaţa. Noroc că iubitul ei nu este gelos şi are încredere în ea. "Eu tot ce fac, fac cu seriozitate. Oricum, aş vrea să mă axez pe publicul feminin", a adăugat Silvia.

Preţul porneşte de la 200 de euro pe lună şi include 3 antrenamente a circa 50 de minute pe săptămână. Tariful poate creşte în funcţie de pretenţiile clientului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel