Serialul „In bataia inimii” Kanal D

Fanii serialelor turcesti  au un nou motiv de bucurie. Kanal D va difuza din toamnă un nou serial de succes – „In bataia inimii”.

Personajul principal este Hızır Çakırbeyli (Oktay Kaynarca), un barbat carismatic, cu vointa de fier, trecut de mic copil prin situatii limita, dar care a reusit sa castige respectul celor din jur si sa-si formeze propria-i familie.
 
Viata sentimentala a lui Hizir este plina de provocari, barbatul impartindu-se intre doua femei remarcabile. Sotia sa, Meryem (Deniz Kakir), o femeie puternica, mama a doi copii, afla ca Nazli (Mujde Uzman), de care Hizir s-a indragostit in urma cu cativa ani, este insarcinata. Este decisa sa nu permita venirea pe lume a acestui copil. Cu toate acestea, isi doreste mai mult de doi copii cu barbatul de care si-a legat destinul.
 
Lupta impresionanta a celor doua femei de a-si pastra barbatul iubit se va transforma intr-una de supravietuire.
 
Telespectatorii o vor reîntâlni pe actrita Deniz Kakir, care le-a devenit cunoscuta din serialele “Poveste de familie” (rolul Ferhunde) ,“Iffet” (rolul principal - Iffet) si din seria a treia din “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, in care a jucat rolul Sultanei Sah. 
 
[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel