Selly și-a cumpărat o super mașină! Prețul e... cu foarte multe zerouri / foto

Selly
Selly

Selly și-a cumpărat o super mașină! Cât a dat pe ea? Aflați acum!

Pentru mulți, mașinile reprezintă un simplu mijloc de transport. Pentru Selly, mașinile sunt mai mult de atât! Este înnebunit după autovehicule, dovadă și ultima sa achiziție.

Vineri seară, i-a ajuns mașina pe care și-a dorit-o. Selly și-a arătat achiziția pe rețelele de socializare. Influencerul este înnebunit după cai putere, motiv pentru și-a cumpărat încă un bolid de lux. Atinge o viteză impresionantă în doar câteva secunde, dar și prețul este fabulos.

Selly și-a luat un Maybach. Prețul unei astfel de mașini este de aproximativ... 300.000 de euro! 

2. -imagine fara descriere- (selly-masina_45893900.jpg)

„În sfârșit a ajuns. Noua mașină”, a scris Selly pe Instagram.

Nu o va conduce el, ci șoferul. De ce? Pentru că nu mai are permis. În martie 2024, l-a prins Poliția că gonea pe autostradă. 

„Am făcut o greșeală, eram pe A1 în drum spre Budeasa și pe o bucată mică de autostradă am mers cu peste 200 km/h și am fost luat de aparatul radar. A fost un moment de inconștiență pe care îl regret!

Am învățat ceva din această situație și nu voi mai merge pe viitor cu o asemenea viteză. Indiferent cât mă grăbeam la filmare, trebuia să realizez că viața este mai presus de orice. Cumva este bine că am rămas pieton 4 luni, că mă învăț minte să nu mai fac așa ceva pe viitor', spunea Selly, la story, la acel moment. 

Ce a transmis Poliția:

„DEPISTAT CU 236 KM/H PE AUTOSTRADA A1

Astăzi, 23 martie, în jurul orei 14:50, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au depistat în trafic, pe Autostrada A1 București - Pitești, la km. 35 al sensului de mers către Pitești, un autoturism ce se deplasa cu 236 de km/h.

Autoturismul a fost oprit, iar, la volanul acestuia, a fost identificat un tânăr, de 23 de ani, din Municipiul Craiova.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă de 3.300 de lei, iar, ca măsură complemetară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație”, transmitea Poliția.

VEZI ȘI: Cine este Adrian Elicopter de Luptă, viitorul polițist care astăzi face pe deontologul cu Selly și piticigratis:

https://www.dcnews.ro/cine-este-adrian-elicopter-de-lupta-viitorul-politist-care-astazi-o-face-pe-deontologul-cu-selly-si-piticigratis_957315.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel