Secretul pentru icre negre, icre de știucă sau de somon. Bilic: Să ne bucurăm de calitățile nutritive

Mihaela Bilic, celebrul medic nutriționist, a dezvăluit câteva informații extrem de utile pentru amatorii de icre.

„Nu înecați icrele în ulei, mâncați-le cu lingurița!”, a transmis medicul nutriționist Mihaela Bilic.

„După modelul salatei de vinete, la români salata de icre înseamnă de fapt o maioneză cu mult ulei. Recunosc că până acum și eu mâncam icrele la fel, frecate cu mult ulei și dacă se poate și cu adaos de griș, ca să nu fie grețoase. Care este rolul uleiului în rețetă? Să le înmulțească! Din 2 linguri de icre de știucă și jumătate de litru de ulei rezultă un castron de salată de icre… are gust de pește, dar bobițele sunt înecate în ulei, iar valoarea calorică este năucitoare”, a subliniat Mihaela Bilic.

„Dacă tot vrem să ne bucurăm de calitățile nutritive ale unui produs de excepție, sfatul meu este să să mâncați puțin și bun! Indiferent că e vorba de icre negre, icre de știucă sau de somon, aveți nevoie de o felie de pâine prăjită și un pic de unt. Fiecare linguriță este o esență de gust și de sănătate ce merită savurată ca atare”, a conchis Mihaela Bilic.

EXCLUSIV DCNews.  Secretul italienilor. Naty Badea: Reguli pentru micul dejun în Italia

Naty Badea este scriitoare și corespondent din Italia pentru Antena 3, însă, înainte de toate, e un om special, care te fascinează încă de la primele cuvinte. După cum spunea într-un interviu, Naty Badea „a ars” fiecare etapă pentru a ajunge unde se află astăzi. Italia s-a numărat mereu printre destinațiile sale preferate pentru vacanțe, însă, de la a merge în vacanțe, până la a locui acolo e un drum lung.

Într-un interviu acordat DCNews, Naty Badea a explicat cum este să locuiască în Italia și care sunt principalele diferențe față de România. Răspunsurile, AICI!

În Italia, Naty Badea a învățat echilibrul, în ceea ce privește mâncarea: „Dieta mediteraneană este cunoscută ca fiind una dintre cele mai echilibrate și mai sănătoase diete de pe planetă. Italienii sunt obișnuiți să mănânce de calitate, nu mult. De aceea, trăind aici, ajungi să apreciezi altfel mâncarea și chiar și momentul mesei în sine.”

„Cel mai mult îmi place micul dejun luat în oraș la pasticcerie: cornetto și cappuccino”, a spus, pentru DCNews, Naty Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel