Sebastian Burduja, către Radu Cristescu: Ne vedem în justiție! SCANDAL la Antena 3

Radu Cristescu (PSD) s-a contrat dur cu Sebastian Burduja (PNL) pe tema Transelectrica, în direct, în emisiunea moderată de Cătălina Porumbel de la Antena 3.

Discuția dintre cei doi s-a încins pe tema Transelectrica. Sebastian Burduja, președinte al PNL Sector 1, a fost propus la Transelectrica. Radu Cristescu l-a acuzat că a fost adus în funcție de tatăl său. Burduja a spus că așa ceva este fals și, după aceste acuzații, se va ajunge în instanță. Sebastian Burduja a zis că Radu Cristescu trebuie să aducă probe pentru a-și menține afirmațiile.

Iată dialogul:

Radu Cristescu: Sunteți la Transelectrica? V-a pus tăticul la Transelectrica?

Sebastian Burduja: Este o informație publică că sunt propus pentru a fi numit. Nu spuneți nimic! Iar legat de familia mea, domnule Cristescu, ne vedem în instanță! Nu este adevărat!

Radu Cristescu: Dar nu am pomenit nimic de familie! Nu este o rușine! Lumea trebuie să știe cum ați ajuns în politică, domnule Burduja! Se știe cum v-a purtat tăticul cu băieții de la Monte Carlo ca să ajungeți în politică! Spuneți clar! Nu este o rușine! Când nu puteți singur, vă duce tăticul de mână!

Sebastian Burduja: Veți da socoteală pentru modul în care v-ați bătut joc de români...

Radu Cristescu:  Haideți, domnule! Voi veți da socoteala în fața poporului pentru ceea ce faceți! Dar răspundeți oamenilor: V-a pus tăticul la Transelectrica? 

Sebastian Burduja: Nici vorbă!

Radu Cristescu:  Nu vă e rușine?!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel