Scopul și motivele "scenariului" Antena 3 la DNA

mihai-gadea
mihai-gadea

Jurnalistul Adrian Ursu a explicat, în cadrul emisiunii "Sinteza zilei", care ar fi scopul și motivele, care au determinat chemarea jurnaliștilor de la Antena 3 la DNA. 

Adrian Ursu a explicat: "Toată operațiunea a fost realizată pentru a prezenta un spectacol publicului larg cu cine mai e chemat pe acolo din când în când. E o chestiune foarte, foarte serioasă. În spatele regiei și scenariului e un plan cu un scop. Și planul, și scopul, astăzi, cred că s-au devoalat atât de clar încât până și Traian Băsescu a simțit nevoia să facă ceva. Adică să iasă din Cireșica și să facă ceva, trimițându-l pe Oprea să zică la televizor acele scuze inutile".

Ursu: "Băsescu, aranjatorul șef"

Jurnalistul a adăugat că "E un plan care vizează această încercare de a transforma Antena 3 într-o voce mută, dacă poate. În toți acești ani a fost singurului deranjament pentru Traian Băsescu. În rest, el a făcut aranjamente. Traian Băsescu este aranjorul șef. Singurul lucru care l-a deranjat din aranjamentele sale, din abuzurile sale, a fost opiniile exprimate la Antena 3".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel