Schimbare MAJORĂ la Realitatea TV. Ce a stabilit Rareș Bogdan

Modificări majore se produc la Realitatea TV.

Realitatea TV își schimbă grila de luni dimineață, iar noul program a fost prezentat de directorul general al Realității Media, Rareș Bogdan, la Adevărul Live. 

"Dimineața, avem cuplul extraordinar Aneta Singeorzan- Dorin Chiotea unul care a pornit mai dificil și care astăzi este foarte bun. Urmează apoi Eli Roman, unul dintre cele mai bune produse Realitatea, care vine din Money Chanel, care are o experiență economică foarte bună. Eli este vie, este extrem de inteligentă și de bună în ceea ce înseamnă zona de business și cea politică, acoperirea evenimentelor din zi. 

Eli e de la 11 ziua până la ora 2, apoi am adus un alt realizator de seară, foarte cunoscut de altfel, Emma Zeicescu care intră în parteneriat cu fostul vostru coleg Ovidiu Marincea, și de la ora 14 vor face o emisiune care va rupe ziua, o analiză, "Asta-i România" cu Emma Zeicescu și Ovidiu Marincea, practic doi realizatori de seară, de Prime Time. La ora actuală în ceea ce înseamnă televiziuni de știri din România, nicio televiziune de știri din cele 5 nu are realizatori de forța pe care o reprezintă Emma Zeicescu cu Eli Roman în timpul zilei, în prima parte a zilei.

În plus, e foarte important să informăm publicul Realitatea Tv, Realitatea Fm cu ceea ce înseamnă lucrările parlamentului nu doar plenul, ci și comisiile. Marinela Mititelu, care realiza Fabrica din studioul Realitatea Tv, a acceptat să se întoarcă în Parlament și în fiecare zi de luni pana joi va intra in tronsonul lui Eli Roman deci de la 11 la 14 sau dacă e cazul inclusiv peste Denise Rifai de la ora 15 la ora 16 cu reprize de câte 10-15 minute, dar nu o repriză, ci două, trei, patru reprize, cu doi invitați din parlament.

Citește și: Lavinia Șandru-Rodica Stănoiu, gafă. Replica lui Badea -VIDEO-

Vine apoi Denise Rifai, cea care mai primește o oră de emisie practic de la ora 15, nu mai intră de la 16, unul dintre jurnaliştii tineri care au primit o șansă și care sunt foarte aplicați în zona economică. Va intra și mai mult în zona economică deci va sta mai departe de politic, apoi vine Andra Miron cu primul jurnal de seară, ora 18, Lavinia Șandru, care va fi tot acidă, tot la fel cum o cunoașteți, apoi vine Andra Miron cu principalul jurnal al Realității, ora 20.

Emisiunea Jocuri de Putere va începe de la ora 21.00. În prima parte va fi un interviu 1 la 1, de la 21 la 22, iar de la 22 va fi o dezbatere 10.50. Şi sfârşitul de săptămână vine cu noutăţi. Am dorit întărirea weekend-ului, Claudiu Popa, care cred eu este unul dintre oamenii de viitor a Realității Tv, va apărea în weekend. Claudiu va fi acolo alături de Delia Vrânceanu de Saviana Russu care se va întoarce, de Petre Fumuru. 

Vineri ora 21 - 23 și sâmbătă ora 21 - 23, va fi Octavian Hoandră. Sâmbătă nu va fi politică, vineri seara va continua seria emisiunilor pe care le încep eu luni, dar sâmbătă va fi cu totul altceva va fi o emisiune în care vor fi oameni mult mai puțin cunoscuți vor fi personalități ale mediului academic ale spațiului cultural vor fi scriitori de forță", a declarat Rareș Bogdan, la Jocuri de Putere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel