Schimbare la Realitatea TV. Unde îl veți mai auzi pe Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a anunțat schimbări importante la Realitatea TV.

Jurnalistul a spus că abia așteaptă să se întoarcă la emisiunea sa, fiindu-i foarte dor să stea 'față în față' cu telespectatorii.

"Ma intorc. Abia astept! Imi este deja dor de ora 21.00, cand tensiunea creste la maxim pana aud in casca: gata, 4, 3, 2, 1 esti in DIRECT, Rares. Roxana e in casca cu o Regie de 12 oameni, plus 4/5 la camere, plus regizorul de platou si alti doi tehnici cheie, regizor de sunet si de lumini, toti stiu ca timp de 3 ore au cele mai dificile ore de emisie din ziua respectiva, dar cred ca le si place de cele mai multe ori emisia "Jocuri de putere", ii intrebuinteaza cu adevarat! De ce? Sunt cele mai imprevizibile si pentru ca de multe ori cer lucruri aproape imposibile, in timpi ce nu ajung la 3 minute, decat rareori! Discutii cu Calina, Roxana si Mihai intre 11.00 si 13.00, atunci hotaram de cele mai multe ori totul. Sigur, daca se intampla ceva, schimbam tot, absolut tot, de la tema la invitati, in stilul meu devenit deja de speriat pentru cei ce vor predictibilitate absoluta. Am schimbat si la 18.00, si la 19.00 sau 19.30 si nu de putine ori la 20.00, totul e dictat de cursul evenimentelor in tara sau in lume. Nu exista teme tabu si nu exista invitati sau emisiuni ce nu pot fi anulate! Simplu, traim intr-o televiziune de Stiri ce are obligatia sa se adapteze la evenimente. Cine nu intelege, intra in conflict cu mine si de obicei pierde.... De la 21.00 la 24.00 eu si echipa mea decidem TOT. Nimeni nu ne-a impus, nu ne impune si nu ne va impune nimic. Stapani absoluti pe un interval urias pentru o televiziune de forta Realitatea Tv, sustinuti de Realitatea Fm si realitatea.net", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

[citeste si]

"Incepem luni la ora 21.00 si mergem si in 2016 cinci zile din sapte, de duminica pana joia plus o noutate, vinerea de la 13.00 la 15.00 in DIRECT la Radio! Exclusiv la Radio. La ce Radio, ei asta e surpriza pe care o voi dezvalui luni seara la ora 21.00, in prima emisiune din 2016, unde veti avea parte de o multime de surprize, pentru ca va fi o Editie Speciala in adevaratul inteles al cuvantului. Deci, nu ratati, de duminica pana joi, in fiecare seara de la 21.00 la 24.00, iar vinerea de la 13.00 la 15.00 pe unde Radio, de la 13.00 la 14.00- un invitat special din alt domeniu decat politic, iar de la 14.00 la 15.00 in DIRECT cu ascultatorii intr-un dialog sincer despre Romania! Tot luni voi mai face un anunt extrem de important ce va genera o Stire de presa in cateva minute de la emiterea sa pe post, o stire ce va fi dezbatuta si analizata intens la inceputul saptamanii 11-17 ianuarie...", a mai scris jurnalistul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel