EXCLUSIV  SCHIMBARE BOMBĂ la alegeri în 2020. Mișcări REVOLUȚIONARE! O spune chiar Wiener de la USR

Secție de votare
Secție de votare

Senatorul USR Adrian Wiener a vorbit despre modul în care s-ar putea organiza alegerile locale şi parlamentare în condiţii de pandemie. 

Într-un interviu acordat DC News, senatorul USR Adrian Wiener a vorbit despre modul în care s-ar putea desfăşura alegerile locale şi parlamentare, dar şi campania electorală, în contextul pandemiei de coronavirus. 

"Poziţia USR e cea că priorităţile trebuie stabilite în funcţie de siguranţa oamenilor, de sănătatea publică. Nu putem să dăm frâu liber la campanii, mitinguri electorale, afişe şi activităţi care presupun contact uman prelungit decât în condiţii de siguranţă. Sau să ne asumăm cu toţii că lucrurile vor decurge pe cu totul alte coordonate decât am fost obişnuiţi. Procesul de vot e precedat de campania electorală.

Sigur, procesul de vot efectiv presupune şi el nişte vârfuri la care oamenii se îngrămădesc în secţia de votare şi te pomeneşti cu câte 50 oameni într-o secţie de votare, luând buletine, ştampile, unii după alţii. Sigur, trebuie să avem nişte măsuri de siguranţă medicală în ceea ce priveşte acest proces de contact uman intens", a explicat Adrian Wiener.

VIDEO: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel