Scene DRAMATICE în Coreea de Nord. Un oficial a fost împușcat și ars

Scene dramatice au avut loc în Coreea de Nord. Iată cine a fost împușcat și incendiat.

Coreea de Nord a împușcat și ulterior a ars cadavrul unui oficial sud-coreean dispărut, a declarat joi armata Coreei de Sud, condamnând uciderea și cerând pedeapsa pentru cei responsabili.

Armata a confirmat informațiile conform cărora un oficial sud-coreean în domeniul pescuitului a fost împușcat de către trupele nord-coreene după a încercat să treacă  frontiera maritimă a celor două țări.

Ce au spus oficialii sud-coreeni?

„Coreea de Nord prins pe bărbat în apele sale teritoriale și a comis un act de o brutalitate macabră, împușcându-l și arzându-i trupul, conform analizei amănunțite a serviciilor noastre militare de informații. "Armata noastră condamnă cu tărie un astfel de act brutal și îndeamnă cu tărie Nordul să ofere o explicație și să-i pedepsească pe cei responsabili”, a declarat Ministerul Apărării din Coreea de Sud.

Oficialul sud-coreean a fost dat dispărut luni, cu o navă de patrulare sud-coreeană în domeniul pescuitului, când se afla la aproximativ 10 km sud de Linia de Limită Nordică, o linie de control disputată care acționează ca graniță maritimă de facto între Coreea de Nord și Coreea de Sud. Motivul exact pentru care trupele nord-coreene l-au împușcat rămâne neclar, însă agenția de știri Yonhap a precizat faptul că cei din Coreea de Nord ar fi putut acționa în acest mod din cauza coronavirus, potrivit AlJazeera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel