Scandalul semnăturii de pe moţiunea de cenzură. Daniel Fenechiu: Asta mă deranjează, eram acolo!

Senatorul liberal Daniel Fenechiu a justificat diferenţele mari dintre semnătura de pe moţiunea de cenzură şi cea de pe un alt document, prezentat de Şerban Nicolae la tribuna parlamentului, printr-o problemă la mâna dreaptă. 

"Eu sunt avocat şi nu îmi permit să intru în asemenea practici. Sunt un soldat disciplinat, semnez tot ce vine la partid. I-am explicat şi lui Şerban Nicolae, asta mă deranjează, că am fost acolo şi mă putea întreba pe mine înainte. Am avut o problemă la mână, de care Şerban Nicolae ştia, am avut mâna umflată, şi de asta e diferenţa asta între semnături. Nimeni din parlament nu îşi permite să îşi rişte poziţia pentru o semnătură. Practica aceasta, a semnăturilor în numele cuiva, există. Dar există un risc pe care eu nu mi-l pot asuma, pentru că cei cărora le permiţi să semneze în numele tău pot semna lucruri cu care nu eşti de acord. Asta i-am şi spus lui Şerban Nicolae şi i-am făcut şi demonstraţia la Parlament, ieri. Asta e din categoria fonfleurilor politice, e în joc imaginea mea", a explicat Daniel Fenechiu. 

Senatorul Şerban Nicolae îi atacase pe cei de la PNL că i-ar fi falsificat semnătura lui Daniel Fenechiu pe moţiunea de cenzură. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel