Scandal pe listele USR de la parlamentare. Dan Barna, prima reacţie: Nicio diferenţă între mine şi Liviu Dragnea

Dan Barna FOTO AGERPRES
Dan Barna FOTO AGERPRES

Preşedintele USR, Dan Barna, a răspuns criticilor membrilor de partid care sunt nemulţumiţi de listele de la alegerile parlamentare. 

"Este latura firească a unei democraţii funcţionale. Din fericire sau din păcate, nici eu nici Dacian Cioloş nu avem luxul sau ocazia să punem într-o conferinţă de presă lista de parlamentari. În USR PLUS e pe bune altfel. Altfel înseamnă că în fiecare filială, colegii noştri trebuie să îi convingă pe colegii lor. Acest proces e firesc să creeze nemulţumiri. Atunci când sunt câteva poziţii şi mulţi colegi care concurează, e firesc să fie nemulţumiri, pentru că votul filialei este cel care trimite lista mai departe. Modalitatea de alegere a fost cunoscută de fiecare candidat de la început. Aşa s-a procedat şi în 2016. Nu a modificat nimeni în aceste zile modalitatea de alegeri. Toţi colegii ştiau că trebuie să obţină sprijinul filialei, că apoi trebuie să obţină un aviz de integritate. Regulile sunt cunoscute. 

Reproşul căruia trebuie să îi fac faţă este acela că nu am încălcat decizia comisiei de arbitraj în cazul colegului de la Diaspora. Când aş fi spus că eu îl pun pe el la loc, deşi Comisia de Arbitraj a decis altceva, nu ar fi fost nicio diferenţă între Dan Barna şi Liviu Dragnea. Asta nu o să fac niciodată", a declarat Dan Barna la Digi24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel