Scandal la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti

Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti au solicitat intervenţia Poliţiei, luni, după ce doi bărbaţi care veniseră la spital împreună cu o tânără adusă cu o ambulanţă au început să facă scandal.

Poliţiştii de la Secţia 2 Ploieşti au fost solicitaţi să intervină, luni, pentru a aplana un scandal izbucnit la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din oraş, unde doi bărbaţi, veniţi la spital împreună cu o tânără de 21 de ani, făceau scandal pe motiv că nu au fost lăsaţi să intre la UPU să discute cu femeia, scrie Mediafax.

Potrivit poliţiştilor, cei doi bărbaţi se manifestau violent verbal, cadrele medicale solicitând intervenţia oamenilor legii.

Unul dintre bărbaţi a fost amendat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, ambii fiind îndepărtaţi din zonă.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, medicul Alexandru Băloi, a declarat că tânăra, care ajunsese la spital cu o ambulanţă, a fost transferată de la Unitatea de Primiri Urgenţe la secţia de psihiatrie a spitalului, situată în altă clădire, în alt cartier al oraşului, ea fiind trimisă cu o autosanitară escortată de Poliţie.

Aceasta nu este pentru prima dată când aparţinători veniţi la spital după pacienţi fac scandal în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti. În urmă cu câteva săptămâni un medic al unităţii sanitare a fost rănit, el suferind fracturi la un picior, după un scandal provocat de rudele unei paciente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel