Scandal la Iaşi: şefii Consiliului Judeţean, interceptaţi la serviciu

Filaj_Interceptari
Filaj_Interceptari

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Victor Chirilă, susţine că este urmărit politic. Acesta a descoperit, miercuri, două sisteme de monitorizare, unul în biroul său, şi altul în biroul celuilalt vicepresedinte al Consiliului Judeţean, Constantin Adăscăliţei.

Imediat după ce a anunţat poliţia în legatură cu acest caz, scrie Ziarul de Iaşi, Victor Chirilă a spus că a fost sunat de procurorul-şef al DNA Iaşi, Mihail Călin, care i-a solicitat să se prezinte joi dimineaţă, la ora 8:30, la sediul acestei instituţii.

"Mi-au spus ziariştii şi mi s-a părut că este o glumă. Apoi am văzut că problema este chiar serioasă. Bănuiesc că cei care au montat camerele au făcut-o peste tot. Instituţiile statului vor da explicaţiile necesare. Mă gândesc că poate nu s-au găsit chiar toate camerele.Cred că cei doi acuză că li s-au pus camere, şi atunci ei trebuie să dea explicaţii", a declarat preşedintele CJ Iaşi, Costantin Simirad, la Realitatea TV, adăugând, totodată, că joi va chema instituţiile specializate să caute eventuale echipamente de supraveghere şi în biroul său.

Citeşte şi:

Victor Chirilă, vicepreşedintele CJ Iaşi, este cercetat într-un dosar de sex cu minore deschis în urmă cu câţiva ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel