SCANDAL în Biserica Ortodoxă Română, după un botez-VIDEO

O imagine cu un bărbat de circa 30 de ani îmbrăcat în pamperși și cu o suzetă în gură, în biserică, fac înconjurul Internetului. 

Bărbatul de aproximativ 30 de ani a fost botezat pentru prima oară. Dat fiind că are o vârstă destul de înaintată pentru botez, rudele care l-au însoţit la fericitul eveniment fac mişto de el şi nu se opresc din râs nici măcar când preotul îl botează efectiv pe tânăr.

Imaginile, care  au ajuns pe Facebook  au stârnit un val de indignare din partea internauților.

Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al BOR, a explicat, în exclusivitate pentru Antena 3, că scenele sunt grotești și scandaloase.

"Imaginile grotești indică un lucru evident scandalos. Un grup de persoane, nu contează ce etnie, mimează pur și simplu un gest firesc, care se oficiază după botez, pe masa pe care stă personajul respectiv, personaje grotești. Practic, mimează un gest firesc. Aceste persoane sunt exemplu clar de depravare din punct de vedere moral și spiritual. Sunt lucruri sacrilege. Din păcate. Nu știm în ce biserică au fost înregistrate aceste imagini."

"Pare să fie o biserică ortodoxă, nu pot să confirm eu acest lucru, dar așa pare. Apare în imagine, parțial, o persoană îmbrăcată într-un veșmânt verde, nu pot spune clar dacă este un preot. Imaginile sunt blurate. Aceste persoane și-au permis să facă acest circ în cadrul unei biserici, în absența preotului. Altfel nu cred că este posibil. Un preot nu ar putea tolera așa ceva."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel