Sâmbătă, zi lucrătoare. Ciutacu a răbufnit. Ce a zis de față cu Dăncilă

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Un proiect de lege depus de PNL prevede ca sâmbătă să devină zi lucrătoare. Victor Ciutacu a făcut o serie de precizări, joi seară, la România TV, în platou aflându-se premierul României, Viorica Dăncilă.

„Eu cred că un Guvern trebuie să lucreze și sâmbătă, și duminică, și de câte ori este nevoie. Vor să vină la guvernare... Înțeleg că sâmbăta și duminica nu lucrează. La sfârșitul zilei, nu vor să citească moțiunea, pentru că este târziu și nu se poate. Această abordare arată, de fapt, cine vrea să preia guvernarea și care va fi modul lor de a acționa. Mai mult decât atât, am văzut atâta bucurie pentru faptul că s-a amânat moțiunea de cenzură de sâmbătă până joi", a spus Viorica Dăncilă, joi seară, la România TV. „Poate aveau planuri în weekend”, a intervenit Victor Ciutacu.

„Spuneau că orice zi cu acest Guvern este o zi pierdută pentru România. Și, totuși, ei votează ca acest Guvern să mai meargă până joi. Se contrazic prin ceea ce fac”, a precizat, ulterior, premierul.

„Trăim într-o societate în care există o grămadă de meserii”, a continuat Ciutacu. „Se prestează șapte zile din șapte, cu foarte mici pauze, din când în când, inclusiv în meseria pe care o practicăm noi. Eu, întâmplător, am emisiune de luni până joi. Dar, să vedeți surpriză, dacă aveți Congres, vin, sâmbătă sau duminică. Vine Papa în România, mă duc. Și nu cer derogare, să vină joi că duminică am un șpriț în familie”, a spus Victor Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel