EXCLUSIV  Sabina Lisievici, designer, actriță și scriitoare. De la Hollywood la "Arde-mă în versuri" video

Sabina Lisievici
Sabina Lisievici

DC News difuzează joi, 8 august 2019, un interviu în exclusivitate cu Sabina Lisievici - poetă, designer și actriță.

Interviul cu Sabina Lisievici poate fi urmărit joi, 8 august 2019, de la ora 11.00 atât pe Facebook DC News, cât și pe Youtube DC News.

Sabina Lisievici are 29 de ani și este un talent înnăscut. E pasionată de actorie, design și poezie și le combină cum nu se poate mai bine. A făcut școala de actorie la Hollywood, aceeași pe care au terminat-o nume mari din industria filmului, precum Brad Pitt, Jennifer Aniston, Drew Barrymore și tot acolo a avut ocazia de a-l cunoaște pe Tarantino.

Debordând de energie și multe ganduri încă nescrise, în timpul în care nu mergea la cursurile de actorie de la Hollywood, Sabina Lisievici scria poezii. Așa a luat naștere volumul "Arde-mă în versuri", pe care l-a lansat luna trecută. Acesta reprezintă maturizarea ei poetică și stilistica, volum care o reprezinta cel mai bine din ce a scris până acum.

”Era un vis mai vechi de-al meu să ajung la Hollywood. Am stat 5 luni acolo. Am avut rolul principal în filmul "I m not for sale"! Filmarile au durat o luna de zile, iar după aceea am decis să mai stau puțin pe acolo, am făcut școala de actorie a lui Bobbie Chance&Larry Chance, pe care au terminat-o și Brad Pitt, Jennifer Aniston, Drew Barrymore și mulți altii. Acum sunt actor metodist. Este o școala pe care nu aș fi putut să o fac în România pentru ca nu exista la noi! Mi-a fost mult mai ușor să îoc în America, decât la noi. Sper să obțin și aici rolurile pe care mi le doresc și poate să joc alaturi de marea noastra actrita Carmen Tanase pe care o admir foarte mult. Am avut ocazia la cursurile de actorie din America sa dau si mana cu Tarantino, din pacate nu am făcut o poza atunci, așa a fost conjunctura, și chiar îmi pare rău. O să șin însă minte mereu ce mi-a spus, că sunt talentată. A contat și conteaza mult pentru mine această apreciere!", spune Sabina Lisievici.

 

Cine este Sabina Lisievici

Născuta la data de 29.08.1990, Sabina scrie la vârsta de 8 Ani de la moartea bunicului ei. Publică primul volum la vârsta de 12 ani sub egida Uniunii Scriitorilor. La vârsta de 14 ani primește marele trofeu Nichita Stănescu pentru întreaga carieră,același trofeu fiind primit și de Adrian Paunescu, Mircea Micu, Mircea Dinescu. Câștiga de-a lungul anilor numeroase premii naționale și internationale pentru poezie si critica literară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel