EXCLUSIV  Sabina Iosub, interviu în avion: Nu mă las până nu ajung unde mi-am propus-exclusiv

"Nu există drum spre fericire. Fericirea e drumul", sunt cuvintele lui Mircea Albulescu, cuvinte pe care regretatul actor i le-a spus Sabinei Iosub într-un interviu de suflet. Astăzi, 18 aprilie, când jurnalista de la Antena 3 își sărbătorește ziua de naștere, își îndreaptă gândurile și către cel care o numea 'buna mea'.

Sabina Iosub își petrece aniversarea prin muncă. Ba la sediul Antena 3, ba în avion în drum spre Bruxelles pentru noi ediții "Be EU". Nu a obosit, deși puțini ziariști ar rezista cu un astfel de program, cu doar patru-cinci ore de somn pe noapte și cu breakingnews-uri peste breakingnews-uri. Și nu i-a fost de ajuns doar o emisiune, motiv pentru care a mai dat startul uneia. Peste toate, termină şi un MBA la Sheffield University și predă cu drag şi la Intact Media Academy.

De ziua ei, Sabina Iosub ne-a acordat un interviu pe care îl veți descoperi în rândurile de mai jos.

DC News: Cum a fost anul acesta de ziua dumneavoastră și care a fost cea mai frumoasă surpriză?

Sabina Iosub: Sunt în avion. Mă duc la Bruxelles pentru noi ediţii "Be EU". Ai văzut emisiunea? E sâmbătă la 09.30. Ziua mea în acest an e cumva pe fugă. E altfel. La 12 noaptea m-au felicitat toţi ai mei. Am început dimineaţa alături de telespectatorii Previziunilor Zilei. Am continuat ziua printre florile şi urările prietenilor. Am fugit să le văd pe mama şi pe bunica. Am îmbrăţişat în fugă oameni dragi şi m-am bucurat să le pot zâmbi din tot sufletul. Cât despre surprize... Ziua încă nu s-a terminat, aşa că putem lasă surprizele să vină în continuare.

(w670)

DC News: Anul trecut mi-ați spus că cel mai frumos cadou a fost de la soțul dumneavoastră: interviul înrămat (cu tot cu autograf) al domnului Mircea Albulescu. V-aș întreba ce ați învățat de la marele actor?

Sabina Iosub: Privirea lui Mircea Albulescu mi-a rămas în suflet. M-a privit mereu aşa cum un bunic îşi priveşte nepoţii. Îi aud şi acum glasul: "Buna mea..." Nu îţi poţi imagina cât de greu mi-a fost să anunţ că domnia sa nu mai e... M-au impresionat căldura sa şi dragostea de oameni. Cred că am înţeles de la Mircea Albulescu că nu există drum spre fericire. Ci că drumul este de fapt fericirea. Am învăţat să mă bucur de fiecare lucru pe care îl trăiesc.

DC News: Cum este să faceți emisiune zilnic? Nu ați obosit niciodată astfel încât să ziceți: gata, de mâine fac altceva?

Sabina Iosub: Oh, Doamne! Cum să oboseşti când faci ce îţi place? Da, sunt ani de zile de când mă trezesc la 6 dimineaţa, de când dorm doar 4-5 ore pe noapte, dar întâlnirea cu oamenii dragi care stau în faţa ecranului alături de mine îmi dă mereu putere. Ca dovadă că nu am obosit, am început încă o emisiune. De luni până vineri de la 10 fac Previziunile Zilei, iar sâmbătă de la 09.30 mă întâlnesc cu telespectatorii Antena 3 la Be EU. Să îţi mai zic că în paralel termin şi un MBA la Sheffield University? Şi că predau cu drag şi la Intact Media Academy? Toate lucrurile astea mă împlinesc.

DC News: Cum sunteți dumneavoastră și nu știm noi?

Sabina Iosub: Încăpățânată. Rău. Poate fi și un defect, dar eu mă încăpățânez să văd partea bună. Nu mă las până nu ajung unde mi-am propus.

DC News: Când ați înțeles prima dată că aveți succes?

Sabina Iosub: Ufff... Să ai succes ca jurnalist înseamnă şi să vezi că poţi face lucrurile să se mişte. Şi asta o simţeam încă de pe teren când eram reporter şi găseam derapajele politicienilor. Apoi am simţit-o şi mai mult la inundaţii sau când au căzut zăpezile şi oamenii au fost salvaţi şi ajutaţi şi datorită nouă. O simt şi acum, când oamenii îmi spun că mă iubesc. Cei care o fac ştiu că eu sunt aici, mereu, pentru ei. Lasă-mă, te rog, să le mulţumesc tuturor pentru iubire şi loialitate. Ei sunt cadoul de ziua mea. În fiecare zi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel