Urmărește emisiunea live


13, număr cu ghinion pentru România. Roxen, PRIMA reacție după eșecul la Eurovision și declarația Lianei Stanciu

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Roxen a avut prima reacție după ce nu a reușit să se califice în Finala Eurovision 2021. 

Marți, 18 mai, a avut loc prima Semifinală a Eurovision 2021, iar în urma voturilor juriului și a publicului, România nu a obținut un loc în Finală, fiind practic, al treila an consecutiv în care nu reușim să ne calificăm.

Roxen a intrat în concurs cu numărul 13, dar se pare că numărul nu ne-a adus noroc, ci din contră. 

Momentul lui Roxen și GALERIA FOTO din prima Semifinală, AICI

Roxen, primul mesaj după eșecul de la Eurovison

"Aseară am avut onoarea de a oferi un moment foarte special.

În ciuda rezultatelor, inimile noastre s-au unit acolo! Am dat tot ce am avut mai bun pentru ca mesajul nostru să fie auzit.

Vă mulțumesc că m-ați sprijinit și continuați să-mi arătați o dragoste incredibilă! Mulțumesc Eurovision! A fost un moment foarte special din viața mea și sunt mai mult decât recunoscătoare pentru tot!", a scris Roxen pe Instagram, la câteva ore după pierderea Semifinalei. 

În plus, mesajul ei de mulțumire a fost însoțit de cel puternic al piesei: "Nu ești singur!".

Liana Stanciu dă vina pe lipsa de experiență: E ciudat, Roxen PLÂNGE!

"Seara de ieri a fost cu probleme, s-a cântat a doua oară. Seara de ieri nu ne-a ajutat. Dar cred că a fost din cauza lipsei de experiență. Dacă ne uităm, om descoperi că toți câștigătorii au experiență. La noi asta a constat mult! Cred că în seara asta a fost altceva! E ciudat și greu de comentat! Eu aș pune pe lipsa de experiență a lui Roxen. Din fiecare înfrângere învățăm!

Într-o cameră plânge Roxen, într-o cameră suntem noi, ceilalți. Am făcut ce am putut să ne reprezentăm țara cel mai bine", a declarat Liana Stanciu, în direct la TVR, imediat după terminarea Semifinalei.

Ovi, lecție pentru TVR și viitoarele preselecții

"E al treilea an consecutiv când ratăm calificarea. M-am uitat la tot concursul, a fost o semifinală bună, cu toate că s-au cam repetat numerele de coregrafie, ceea ce s-a întâmplat și cu Roxen. La show s-a mers pe aceeași rețetă. Cei care au avut o piesă mai cu zvâc, mai cu energie, așa ca după pandemie, au atras atenția. Piesa lui Roxen a avut un mesaj puternic, dar a fost greu de pus în scenă. Nu a surprins ca act artistic, ea e o fată din generația tânără, e cool. Vocal, cred că a avut probleme de sunet, nu cunosc foarte bine experiența ei de live, dar se putea mai bine. 

Au fost alți artiști care și-au susținut partitura vocală mai bine. Ea e faină așa, dar post pandemic lumea vrea energie, în contextul Eurovision trebuie să surprinzi cu ceva", a declarat Ovi, pentru click.ro.

Ovi cataloghează decizia TVR, nedreaptă. Ce sfat le dă

"Anul trecut a fost o abordare altfel, de a lucra cu o singură casă de discuri. Nu e corect. Selecția națională e un filtru pentru ce vrei să prezinți. Nu ai aceeași determinare când ajungi acolo că ai fost trimis. Altceva e atunci când câștigi un concurs. E mai benefic să existe o selecție națională. În ultimii 3-4 ani, eu am făcut parte din juriul Elveției pentru Eurovision. Acolo e o diversitate de piese, de autori, de artiști. Așa ar trebui să fie și la noi", a mai spus el.

Cum a procedat TVR, vezi aici: Ovi spune ce ne-a lipsit, lecție pentru TVR: Nu e corect. Așa ar trebui să fie și la noi

Cine intră în Marea Finală

1. Norvegia

2. Israel

3. Rusia

4. Azerbaijan

5. Malta

6. Lituania

7. Cipru

8. Suedia

9. Belgia

10. Ucraina

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel